dimecres, 3 de març del 2010

Cinc cèntims de la reunió 22/02/2010

En la última reunió, algunes persones van quedar encarregades de parlar amb les diferents associacions del poble, per tal de fer un sondeig i plantejar la possibilitat que un membre de cada entitat, formés part de la Comissió Organitzadora de la Consulta sobre la Independència. La majoria de les associacions consultades, van declinar formar part de la comissió, però sí van oferir el seu suport i col.laboració en l'organització de les diferents activitats que s'hauran de preparar. Això ja és important. De totes maneres, hem d'anar estenent el nostre missatge. La nostra missió principal és fomentar la participació i que la gent vagi a votar. Aquests són els valors que hem de transmetre. Tothom pot tenir la seva ideologia, i un pensament concret respecte a les diferents opcions de vot, però en aquesta comissió s'hi és com a individus, a títol personal, sense la participació dels partits polítics. Quan es presenti la moció de suport a l'ajuntament, ja entraran en joc els interessos de cada grup polític. De moment, és la gent del carrer, de diferents inquietuds i àmbits que s'han unit per organitzar una consulta i per fer sentir el nostre dret a decidir.
Es va posar en consideració dels presents, dos models que s'havien preparat per tal de fer una primera bustiada. Es va optar per fer un fulletó, enlloc d'un díptic. A la propera reunió, quan es disposi de les còpies, ja se n'organitzarà la distribució.
Pel què fa a la publicitat en els mitjans de comunicació, es va dir que s'havia enviat una nota de premsa al Bondia, al Segre i a La Manyana. També s'havia contactat amb Emun-FM ràdio, que s'havien compromés a donar cobertura informativa a la notícia, així com de l'oferiment de fer una falca de promoció.
Es van enumerar una sèrie d'actes a organitzar. D'una banda, es contactarà amb alguns municipis on ja s'ha fet la consulta com per exemple Corbins, Bellpuig o Agramunt, per si ens poden venir a explicar la seva experiència. D'altra banda, es començarà a buscar personalitats que ens puguin venir a apadrinar la presentació oficial de la plataforma.
Es va decidir que el primer acte al carrer, seria el diumenge 14 de març. S'organitzarà un taller de danses tradicionals amb xocolatada inclosa, per recaptar una mica de fons. Es farà un plànol d'Alguaire on tothom que col.labori econòmicament podrà penjar una banderola amb una agulla. La propera reunió servirà per concretar la infraestructura necessària, els materials, els horaris....
Es va decidir que s'hauria de fer una mica de merxandatge i per tant es demanaran pressupostos per fer xapes, clauers, encenedors... També s'estudiarà la possibilitat de fer una rifa.
Seria interessant poder organitzar un concert pel jovent i per tant es faran contactes per veure si és viable.
Finalment es decideix que la propera reunió serà el 4 de març a les 9 del vespre, a la Casa Parroquial (antiga Acadèmia).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada