dimecres, 17 de febrer del 2010

Reunió del 12-02-2010

El passat divendres dia 12, la Plataforma Alguaire Decideix es tornava a reunir. Aquest cop, i per deferència amb les persones que s'atansaven per primera vegada a una reunió, es va fer una pinzellada del què suposava la Consulta per la Independència, quins objectius perseguia, com n'és d'important la participació i quins primers passos organitzatius calia fer per tirar endavant la iniciativa. La constitució d'una Comissió Organitzadora, és un primer pas a fer. Vam deixar clar que aquesta Comissió hauria de tenir un caire neutral, és a dir, no s'ha de decantar per cap de les diferents opcions de vot : Sí, No o blanc. Per aquest motiu, es va decidir, que es proposaria a les diferents associacions del poble si volien nomenar un membre de la seva entitat, com a voluntari per formar part de la comissió organitzadora. És un fet que han demostrat les Consultes que ens han precedit, que un factor clau per l'èxit de la consulta, és la implicació de les associacions i entitats del poble. Durant la setmana, les persones que van quedar encarregades, mantindran contactes amb les diferents associacions, per tal de plantejar-los la nostra proposta. Per avançar feina, van quedar constituïdes les següents comissions amb una descripció de les tasques:

1. Imatge i comunicació

Disseny i maquetació de cartells
Edició de butlletins
Marxandatge
Creació de documents multimèdia
Elaboració de notes de premsa
Interlocució amb la premsa

2. Informàtica

Gestionar el programa informàtic de la consulta
Procés tècnic de les votacions
Terminals per les votacions

3. Actes

Organitzar actes públics
Preparar material pels actes
Buscar ponents, activitats complementàries (festes, curses, esmorzars...)

4. Garanties

Junta Electoral
Vetllar per les meses electorals
Buscar locals pels col·legis electorals
Gestionar el vot anticipat
Controlar i prevenir incidències

5. Participació

Promoure la participació de les entitats i associacions d’Alguaire
Recerca de voluntaris
Porta a porta
Facilitar la informació als grups de risc per poca participació (immigració i joventut)
Material campanya.
Repartir fulletons, penjar cartells, pancartes...

La comissió d'imatge i comunicació, confeccionarà un futlletó informatiu sobre la Consulta per la Independència, pert tal de fer una primera bustiada i també redactarà un escrit perquè surti en la propera edició del Cercavila. També es contactarà amb Emun-FM ràdio, per si poden difondre la notícia de l'organització de la Consulta per la Independència a Alguaire.
Finalment, es va decidir que la propera trobada seria el Dilluns 22/02/2010 a les 21:00 hores a la sala d'actes de l'ajuntament. Hi quedeu convocats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada